Fødevarermarked i Nordkraft

For et lille års tid siden tog jeg ind til fødevarermarkedet i Nordkraft og blev overvældet over alle de lækre friske råvarer, duften og atmosfæren. Kom bl.a. hjem med et nybagt hasselnødderugbrød fra Penny Lane, som nok er det bedste rugbrød, vi nogensinde har fået herhjemme og sønnen fik en smagsprøve på hjemmebagt müslibar, som han den dag i dag stadig kan huske.

I dag passede det så endelig med at lørdagen ikke var booket op, så vi drog hele familien derind og det er stadig en oplevelse, hvis man gerne vil have nybagt brød, friske råvarer, specialvarer mm. Vi gik en runde og sonderede, hvad de forskellige boder havde at byde på og ungerne blev proppet med diverse smagsprøver :). Og så fik vi ellers handlet det ind, vi ikke kan leve uden.

Vi alle fire elsker juice og det skal altså være den ægte varer, så selvfølgelig skulle vi have det med hjem. Der var fra forskellige firmaer, men vi købte fra Frugtgården.

DSC_0431

Lupin bønner i saltlage.

Det er første gang jeg stifter bekendtskab med denne bønne og hvor smager den bare helt fantastisk. Den vil helt klart blive brugt i salaterne herhjemme og så passer den jo perfekt ind i min 5:2 kur.

Beskrivelse om Lupin bønnen:

“Lupinbønner er en low carb og yderst sund fødevare, med masser af protein og calcium. Helt præcist er der 15 g protein, 5 g fiber og kun 3,5 g kulhydrat pr. 100 g lupin bønner. De er en god ingrediens i diætretter da de er kendt for at være mættende, samtidig med at de styrker knoglerne og så smager de godt.”

DSC_0436

Lækkert rugbrød, franskbrød og saltet rugbrødsknækbrød fra Nørager Bageri

DSC_0429DSC_0433DSC_0437O

En lille snack til Silas, som han spiste med velbehag. Indbagt kødfyld.

IMG_20140301_111315

Så hvis man er til friske råvarer, specialiteter og madvarer, der er kælet for – så er fødevarermarkedet i Nordkraft helt klart et besøg værd.

Åbent den første lørdag i måneden fra kl. 10.

Tagged , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *