Blomkålspizza – et kæmpe hit

Har tit læst om blomkålspizzaen og i dag fik vi så endelig afprøvet den herhjemme. Hvilken succes. Ungerne spiste med velbehag og manden synes også, at det var rigtig godt.

Bunden:

* et helt blomkålshoved revet fint

* 2 æg

* 1 håndfukd ost

* salt, peber og oregano

Ingredienserne blandes sammen og massen fordeles på en bradepande. Jeg lægger et stykke bagepapir ovenpå og fordeler “dejen” med hænderne. Bunden bages alene i ca. 12 minutter ved 250 grader luftvarme. Efterfølgende puttes det fyld på, der nu ønskes og pizzaen bages færdig.

Jeg gør brug af opskriften fra www.madbanditten.dk. Hun anbefaler, at man også putter 1 dl pofiber i dejen, da det optager alt væsken og dermed gør bunden sprød. Jeg har ikke ville gøre den investering her til første gang, hvis nu familien ikke kunne lide bunden, men da den er accepteret, vil jeg få købt det til næste gang. For ja… bunden var blød og manglede lidt sprødhed, som vi herhjemme i hvert fald godt kan lide ved en pizza.

Så vil man gerne have et lidt sundere alternativ til den glutenholdige pizzaen er dette et super bud – og så får man jo også grøntsager 😉

DSC_0499

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *