Strikponcho vol. 2

Det kommer vist ikke bag på nogen, at jeg elsker at strikke og må indrømme at forløsningen  virkelig er, når man ser sit strik i brug.

Havde jo for sjov strikket denne poncho – læs indlæg og opskrift her

IMG_20140211_091647

… og min gode veninde Trine ville gerne have den til sin datter. Må sige at Emilie Marie ser nu virkelig skøn ud i den.

IMG_20140331_142720

MG_5191

Jeg bliver forholdsvis tit prikket til og spurgt, hvorfor jeg kun strikker til baby – er der mon en lille treer på vej? Og til det kan jeg kun sige nej. Jeg strikker til babyer af den simple årsag, at jeg virkelig elsker det. Om jeg engang kommer til at strikke til en lillebrøster herhjemme, kan jeg kun være Jer svar skyldig, men lige nu nyder min mand og jeg de to krudtugler vi har.

Men men men…jeg er jo i gang med et lækkert lyserblåt babytæppe, som jeg selvfølgelig også gerne ser blive brugt (og ja, der er småfejl hist og her, men det er lavet med kærlighed :) ). Så hvis du har en lille, en på vej eller kender nogen, der gerne vil have sådan et tæppe, så skriv endelig til mig. Så kan det jo være at det netop er dig,  der kan være den heldige.

Mønsteret er som på billedet.

IMG_20140210_164329

 

 

Tagged ,

One thought on “Strikponcho vol. 2

  1. Årh det vil jeg gerne vinde til kommende nevø / niece

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *