Knækbrød

Elsker knækbrød og de bedste er altså dem her – og så er de super nemme at lave.

Ingredienser:

  • 1 dl havregryn
  • 1 dl sesamfrø
  • 1 dl hørfrø
  • 1 dl solsikkerkerner
  • 1 dl græskarkerner
  • 3,5 dl hvedemel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2,5 tsk. salt
  • 2 dl vand
  • 1,25 dl olie

Fremgangsmåde:

  1. Rist solsikkekerner og græskarkerner på en tør pande
  2. Rør havregryn, sesamfrø, hørfrø, solsikkerkerner, græskarkerner, hvedemel, bagepulver og salt sammen i en skål.
  3. Tilsæt vand og olie, og rør dejen godt sammen – den skal være klistret!
  4. Læg et stykke bagepapir på bordet foran dig, hæld halvdelen af dejen op på papiret og læg endnu et lag bagepapir ovenpå.
  5. Rul dejen ud mellem de to stykker bagepapir, læg det hele over på en bageplade og fjern det øverste lag papir.
  6. Gør det samme med den anden halvdel af dejen.
  7. Skær dejen ud i firkanter (eller hvad du nu synes) med en pizzaskærer, og bag knækbrødene i ca. 15 min. ved 200 grader.
Tagged

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *