Bloomsbury Kids Trøje

DSC_0018 DSC_0019

Så kan jeg sætte flueben ved min første engelske strikkeopskrift. Det har været en udfordring og jeg har bestemt også fået en del hjælp af kloge kvinder i  “Alt i hækl og strik til børn” facebookgruppen, men det har været sjovt og jeg er altså lidt stolt over, at jeg fik strikket denne flotte trøje med et, efter min mening, romantisk look.

Jeg så Blomsbury Kids trøjen første gang på Pinterest og de sidste par måneder har jeg kunne følge dens stigende popularitet på IG også.

Det krævede en masse søgninger på youtube for at afkode de engelske strikkebetegnelser og jeg måtte da også travle skulderstykket op hele tre gange, da jeg ikke kunne få ranglanudtagningerne til at se rigtige ud. Fjerde gang var lykkens gang :) og må sige, at når man først har afkodet mønsteret, er trøjen hurtig at strikke.

Jeg har strikket trøjen til min datter i en str. 2 år i Drops Big Merino i grå (nr. 02). Jeg valgte dette tykke garn, da trøjen er tænkt til, at Thea kan bruge den udenfor i det tidlige efterår og senere til vinter i barnevognen. Der er brugt 5 nøgler.

DSC_0005

Ved ribkanten i halsen og ærmerne har jeg brugt magic loop og er stadig fan af denne metode frem for strømpepindene. Det fungere godt for mig og mit arbejde bliver pænere.

Planen er nu at strikke trøjen i Drops Baby Merino så Thea også har den til idendørs brug :)

Opskriften kan købes ved Ravelry (i str. 06 mdr.-8 år) og den findes også en i voksenudgave. Begge udviklet af Svetlana Volkova.

Jeg vil rigtige gerne, du smider en kommentar, hvis du har læst indlægget :)

DSC_0017 DSC_0016 DSC_0015 DSC_0013 DSC_0012 DSC_0011 DSC_0010

Tagged , , , ,

8 thoughts on “Bloomsbury Kids Trøje

 1. Lisa siger:

  En smuk, smuk trøje til en smuk, smuk lille prinsesse <3

 2. Maria siger:

  Hold nu k, den er blevet så flot Ida. Og den passer da helt perfekt.

 3. Monika Jensen siger:

  Hej Ida.
  Jeg har også købt denne opskrift som jeg gerne vil strikke til mit barnebarn, men jeg forstår den ikke måske du har oversat den til dig selv og kunne hjælpe mig
  Mvh Monika Jensen

 4. Karen siger:

  Hold da op en flot trøje. Ved du om opskriften findes på dansk, eller hvis du har den på dansk, kan jeg så købe opskriften af dig?
  Mange hilsner Karen

  • Ida siger:

   Hej Karen.

   Den er nemlig super flot og et sandt hit herhjemme på de kølige efterårsdage.

   Jeg har ikke en decideret oversættelse. Kun mine egne noter. Youtube var min ven, første gang jeg strikkede trøjen, og der kan man finde videoer på alle de engelske betegnelser.

   Hvis der er nogle, du gerne vil have oversat til dansk, så skriv endelig igen. Så vil jeg gerne hjælpe, men som sagt… en decideret dansk udgave har jeg ikke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *