Super nem brombærtærte

IMG_20140822_200654 IMG_20140825_193916

Nogle gange skal det bare være nemt, men stadig lækkert at sætte tænderne i. Denne brombærtærte kan varmt anbefales. Enten bag de på selve dagen, så den er lækker sprød eller bag den en dag før, og sæt den i en lufttæt beholder på køl. Så blive den lækker svampet.

Ingredienser:

* 200 g brombær (jeg brugte 300 g)

* 2 dl hvedemel

* 2 dl sukker

* 100 g smør

* 1 tsk bagepulver

* 1 tsk vanillesukker

* 2 æg

Smørret blødgøres. De tørre ting blandes og smørret røres i. Æggene røres i en ad gangen. Jeg bagte den i min springform med bagepapir, men den kan sagtens bages i en alm. tærteform. Dejen fordeles i formen, og bærrene trykkes lidt ned i den. Sættes ind i ovnen ved 175 c i 30.

Den originale opskrift er fundet her.

Så i morgen, hvor arbejdsdagen hedder 7.30-19 vil jeg forkøle mit  team med denne tærte (brombær fra egen have selvfølgelig :)) og vindruer fra drivhuset

Tagged , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *