Muscari poncho

DSC_0182

DSC_0185

Så blev mit første strik-til-Ida-projekt færdig. Det har været sådan et projekt, der er blevet taget frem, når jeg har haft brug for pause fra andre strikkeprojekter. Derfor har det også taget mig tre måneder at få strikket ponchoen, men timingen er jo perfekt med den kolde tid, vi går i møde.

Jeg har strikket en del babyting og blev før sommeren enig med mig selv om, at nu var jeg klar til et større projekt på pindene – forstås på den måde, at nu var jeg klar til et projekt til mig selv :). Det skulle dog være nemt og overskueligt, hvilket det må siges denne poncho er. Ret, vrang og ranglanudtagninger. Det er hvad man skal kunne.

Opskriften er findes gratis her og jeg kan varmt anbefale at tjekke Filcolanas opskrifter ud. Der er rigtig mange fine både til børn og voksne.

Ponchoen er strikket i Indiecita fv. 402 (mellemgrå) fra Filcolana og New Zealand Lammeuld fv. 952 (mellemgrå) fra Filcolana på rundpind 4,5. Jeg har fuldt opskriften ret præcist med undtagelse af pulsvarmerne. Jeg har nok bare lange arme, men 23 pinde rillemønster var bare slet ikke nok, så jeg endte med det dobbelte, 46 pinde rillemønster.

Knapperne er købt i Stof og Stil.

DSC_0187

Jeg tør godt skrive, at jeg er hamrende stolt af mig selv og kan mærke, at dette bliver sådan en poncho, jeg kommer til at bo i på de kolde dage på kontoret og til hyggelige aftener hjemme.

DSC_0191

 

Tagged , , , ,

One thought on “Muscari poncho

  1. […] er jo helt pinligt, at et af mine største strikkeprojekter, ud over Muscari ponchoen, ikke rammer bloggen før nu, for den har været færdig meget længe og er blevet brugt flittigt […]

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *