Petra – pulsvanter i perlestrik

En god kollega/veninde spurgte om jeg ikke kunne strikke Lene Holme Samsøes pulsvanter fra bogen “Mere feminin strik”. Da jeg så mønsteret, tænkte jeg; at det nok ville komme til at tage sin tid, men det tager jeg i mig igen. Det har taget mig fem dage at strikke et par og overvejer kraftigt at gå i gang med et par til mig selv også. De er super lækre.

Parret her er strikket i Drops Baby Merinould grå farve og der er brugt 50 gr.

Jeg håber de falder i god jord og kan holde hendes hænder varme i denne kolde tid :)

DSC_0208 DSC_0211 DSC_0213

Tagged , , ,

2 thoughts on “Petra – pulsvanter i perlestrik

  1. Lisa siger:

    Hvor er de flotte, Ida! Du er bare for sej!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *