Strikkepindeetui

DSC_0204 DSC_0203

Jeg er stor fan af Knit Pro strikkepindene i bambus. Garnet glider let på dem og så er det så dejlig nemt, at man ikke skal skrifte wire, når man skal skifte pindestørrelse midt i et strikketøj. Mine pinde har ligget i deres respektive poser, hvilket som sådan har fungeret godt nok, men har savnet at kunne have et etui, hvor jeg kan have alle mine strikketing og derfor ikke behøver at rende mellem kommode og sofa hele tiden (dovenskab… måske :) )

Jeg søgte på nettet og fandt frem til, at jeg ville følge unikarinas fremgangsmåde. Hendes how-to var nem og lige til at gå til. Dog valgte jeg at lave mit etui trefløjet frem for hendes tofløjet, da jeg også vil have styr på mine wire. Jeg brugte nedenstående billede fundet på google som inspiration til mine wirelommer.

violetdreamap_big

 

Selve omslaget er foret med kraftig vlies, så etuiet holder formen. Og strikkepindelommerne er foret med tynd flies, for at beskytte pindene.

Jeg er fuldt ud tilfreds med resultatet og synes min Eva-Royal-Bilka-model-af-en-symaskine har klaret jobbet perfekt. Og så kan den lave tal :)

DSC_0200 DSC_0199 DSC_0197 DSC_0196

Tagged , ,

8 thoughts on “Strikkepindeetui

 1. Else Hansen siger:

  hej hvad koster den mappe hilsen Else

 2. Ida siger:

  Hej Else

  Jeg er lidt i tvivl om du spørger, om jeg syer på bestilling (for det gør jeg ikke – og har derfor ikke en pris), eller hvad den har kostet at sy (ca. 100 kr. med indkøb fra Stof og Stil)

  Vh. Ida

 3. Stella Haugsted siger:

  Hej Ida
  Jeg er helt vild med dit strikkeetui – det er rigtig fint og vil lige passe til mit temperament om orden i strikkepinde og tilbehør, så det må jeg lave
  Kan jeg lokke målene, længde og bredde, ud af dig.

  Hilsen
  Stella

 4. Selma Marker siger:

  Hej Ida
  Jeg ville høre om jeg kunne bestille en hos dig? Den skal bruges som en julegave til min mor. Da jeg ikke er den store mestersyer kan jeg ikke selv lave den selv (og fordi at vi ikke har sådan en fancy sy maskine som din:))
  kh Selma

  • Ida siger:

   Hej Selma.

   Dejligt, at du synes om etuiet. Jeg er dog heller ikke selv den store syerske og dette var blot en prøve. Der er endnu ikke kommet en version 2.0, trods det er lang tid siden.
   Tænker der sidder mange kreative sjæle derude, der er bedre end mig til at klare den opgave. Du er velkommen til at bruge billederne som inspiration.

   Vh. Ida

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *