Lækker barnevognsdragt

Det er jo helt pinligt, at et af mine største strikkeprojekter, ud over Muscari ponchoen, ikke rammer bloggen før nu, for den har været færdig meget længe og er blevet brugt flittigt de sidste to måneder. Men nu er den her :)

Da mine børn aldrig har kunne sove i de populære soveposer, mange specielt bruger her i de kolde måneder, har jeg altid været tvunget til at pakke mine børn ind i heldragter i barnevognen. Dette er dog første gang jeg springer ud i selv at strikke en.

DSC_0248

Opskriften er fra Drops Design og jeg har strikket den i Drops egen lækre Big Merino. Der findes så mange lækre garnkvaliteter på markedet, men er og bliver stor fan af Drops garner, da de er af god kvalitet og der er tit tilbud. Så til sådan et lidt større projekt som denne dragt var, (krævede 13 nøgler) kom den alligevel kun til at koste mig ca. 300 kr.

Jeg var meget i vildrede med farvevalget, for havde forelsket mig i både blomme og oliven farven. Det endte dog med oliven, da dragten så også kan benyttes til en dreng, hvis nogen engang vil overtage den. For at gøre den bare lidt tøset fik jeg en veninde til at hækle tre blomster, der sidder ved brystet. De kan jo blot pilles af igen, hvis en dreng overtager dragten.

Og er den så funktionel? Kan barnet holde sig varm? Svaret er ja. Thea er dejlig lun, når hun kommer ind fra sin eftermiddagslur. Og så kan hun sågar selv tage den på (så spænder moderen knapperne :) ).

DSC_0249 DSC_0243

Tagged ,

One thought on “Lækker barnevognsdragt

  1. Lisa siger:

    Hov-hov, har du husket at betale modellen? Den slags smukke piger står ikke op for under 10.000 om dagen 😀

    Smukt, smukt håndarbejde til en smuk, smuk pige <3

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *