DIY bryggers

Jeg kan heldigivs også lave andet end at strikke og i denne weekend blev vores bryggers endelig færdig. :)

Da vi i sin tid kiggede huse, havde vi ét krav. Det skulle være funktionelt og noget, vi med tiden (læs: om mange mange år) kunne sætte vores eget præg på. Nyt bryggers er nok et af de aller sidste projekter, der kommer til at ske, men da vi i 2014 fik konstateret råd i bryggersdøren og derefter bestilte en ny dør i glas, for at få mere lys ind i det ellers så lille rum, irriterede det mig allerede, at man så udefra vil kunne se vores brune inventar. Det fejler ingenting, men det gør intet godt for det lille rum og så er jeg bare ikke til brun.

DSC_0175 DSC_0176 DSC_0180

Første overvejelse var at få en autolaker til at male lågerne. Dette synes vi dog blev for dyrt til et rum, vi jo med tiden vil lave helt om.

Jeg fik kendskab til idéen om at betrække lågerne med selvklæbende folie fra en indretnings facebookgruppe. Fik målt op og bestilt folie i en mat hvid farve.

Lågerne blev vasket godt af og det ene hul fra håndtagene lukkede jeg til. Og så var det ellers bare i gang. Det var faktisk utrolig nemt – kun hjørnerne gav mig udfordringer.

Jeg bestilte Bloominville greb dertil for at få det look, jeg nu engang har det bedst med i min boligindretning.

Jeg må sige, at jeg er ovenud lykkelig for resultatet. Ja, man kan godt se, at det er et DIY projekt, men det gør mig intet. Herhjemme må der gerne være lidt “flosset kanter”.

DSC_0286 DSC_0285 DSC_0288

Projektet har kostet rundt regnet 1000 kr. med selvklæbende folie og 11 greb.

____________________________________________0___________________________________________

Jeg kan på det varmeste anbefale Tapetogkunst, hvis du vil i gang med at arbejde med selvklæbende folie. De har et kæmpe udvalg og servicen er bare i top. Jeg glemte eksempelvis at bestille en folieskraber, og måtte lave en efterbestilling. Firmaet sendte den til mig uden beregning :)

Tagged , , ,

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *